13ena NIT SOLIDÀRIA

CONCERT SOLIDARI A BENEFICI de la 13ena NIT SOLIDÀRIA DEL ROTARY CLUB

La Fundació Privada la Futura Local oferirà un concert solidari a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, amb la soprano grega, Sra. Katia Paschou i el tenor mexicà del cor del Gran Teatre del Liceu, Sr Jorge Armando Jasso, i la pianista txeca, Sra. Marie Malechová

Amb un programa acurat preparat pel director artístic de la Fundació la Futura Local, el Sr. Jorge Armando Jasso, : LA TRAVIATA, GIANNI SCHICCHI; TURANDOT; LA BOHEME, , CARMEN, LUSTIGE WITWE

La recaptació del concert es destinarà a la Fundació l’Espiga, entitat beneficaria de la 13è Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, per dotar d’infraestructures a la Residència Graupera amb capacitat per a 12 persones amb discapacitat psíquica i necessitats de suport extens, generalitzat i generalitzat amb problemes de salut i/o mental. És una casa de tres plantes, amb una superfície total de 585 m2, ubicada en el centre del municipi.

Dates i lloc

Dia: 17 de febrer de 2018
Hora: 19,00h
Lloc: Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Rambla de Nostra Senyora, 6

Observacions

Donació 15€, : portal online de la Fundació Pinnae en Topticket.cat o a la Taquilla de l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer