Com a presidenta de la Fundació Privada Futura Penedès, és un orgull presentar-vos la nova web de la Fundació.

Futura Penedès, es una fundació sense ànim de lucre arrelada al territori, principalment al penedesenc, que porta a terme projectes i activitats relacionades amb la gent, la comunitat  i el territori.

El nostre principal interès es incidir en una nova manera de fer, amb iniciativa i projectes novedosos com són: Sons Penedès, Relats eròtics amb DO Pendès, la Càpsula del Temps, Gent Nostra, Jornades formatives, i tantes altres activitats que trobareu en la web.

Som una entitat de promoció cultural i social que basa els seus projectes amb una visió totalment social, cultural i de territori penedesenc.

Els nostres projectes i activitats tenen una marcada finalitat social, contribuir amb les nostres aportacions a dotar de recursos econòmics a entitats del tercer sector, per tal de garantir la qualitat de vida de les persones, apostant per un equilibri social i harmònic de tots els membres de la societat.

El nostre principal actiu el formen els voluntaris de la Fundació, sense ells aquesta gran tasca no seria possible i animem a tots aquells que es veuen reflectits amb el nostre ideari que s’apuntin a formar part d’aquests projectes.

Aquests són reptes els quals des de la Fundació volem contribuir a resoldre satisfactòriament i de forma decisiva la societat.

M. Josep Tuya Manzanera

Presidenta de la Fundació Futura Penedès