Llopart acull l’entrega de premis 2018


El divendres dia 29 de juny es va celebrar l’acte de lliurament de premis del 2n Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès, en l’esplèndid celler Llopart, envoltat de vinyes, i amb el fons inoblidable de Montserra

Aquest es el segon any que la Fundació Futura Local organitza aquest certament literari, amb el patrocini de la DO Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona.

L’acte, al qual van assistir unes 110 persones, es va iniciar amb una visita panoràmica al celler i seguidament la Sra. Assumpta Llopart va donar la benvinguda als assistents. L’acte va ser conduint per la Sra. Carme Barba, guanyadora del 3er premi de l’edició passada.

Acte lliurements de premis del concurs de relats eròtics DO Pendès.

Els parlaments introductoris van anar a càrrec del Sr. Josep M. Vall i Comaposada, assessor de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, la Sra. Dolors Rius en representació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Sr. Xavier Lluch, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Sr. Francesc Olivella director de la DO Penedès, i la Sra. M. Josep Tuya i Manzanera, presidenta de Futura Local.

Mentre es feien les lectures dels premiats es va poder fer una tast del vins elaborats per Caves Llopart, Vitis, Carmí i Clos dels Fòssils, on Alba Picas, de la família Llopart, va donar unes pinzellades molt sensuals de tast. La vetllada va ser amenitzada amb el concert d’òpera a mans dels cantants Jorge Gasso i Plamen Papazikov, tenors del cor del Liceu.

El 1r premi, dotat en 500 euros (impostos inclosos), una dotzena de copes Riedel gentilesa de la DO Penedès i Euroselecció, i un lot de 12 vins de la DO Penedès, va ser per Carolina Barcelo, el Viatge dels somnis.

El 2n Premi amb un Tast a l’Espai Penedès a Barcelona de l’Acadèmia de Tastavins, més una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO, va recaure en la Sra. Fina Joseph, per l’obra el Cor del Penedès.

I el 3er Premi, consistent en un sopar per a dues persones a Casa Joan, a Vilafranca del Penedès, 12 copes Ridel, atorgat per Euroselecció i un lot de vins DO, pel Sr. Josep M. Morreres, amb Kairós.

lliurement dels premis Celler Llopart
Acte de lliurement dels premis al Celler Llopart.

En el transcurs de l’acte es van nomenar els finalistes del concurs: la Sra. Elisa Blanca, per l’obra Rafel, el Sr. Jordi Font-Agustí, per Qalides, Carnositat i exuberància, el Sr. Oriol Guilera, per Alegria, la Sra. Anna Moore per Camins, la Sra. Teresa Prats per Amèrica, la Sra. Carme Ripoll per Històries de l’Habitació 13 i el Sr. Xavier Plana, per l’obra titulada Sexe líquid.

Tant els finalistes com els guardonats van rebre una escultura de Santi Presas.

La degustació gastronòmica de la vetllada anava a càrrec de Masia Torre del Gall, que un cop més ens va delectar amb les seves inspiracions, regades pels vins del celler.

En aquesta edició s’han presentat un total de 29 relats, 14 dones i 13 homes. De tot arreu del territori català.

Finalistes a l’acte de lliurement dels premis amb les escultures de Santi Presas, al Celler Llopart.