Bases IV concurs Relats Eròtics 2020

Comença la quarta edició del concurs de relats eròtics amb D.O. Penedès.

La iniciativa s’articula en tres eixos principals:

Com a l’any anterior, la iniciativa s’articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d’escriptors novells i l’impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea continua sent la de sumar sinergies per apropar escriptors d’arreu del territori interessats en el vi i la gastronomia, tot oferint visites gratuïtes com a font d’inspiració.
Els participants que ho desitgin podran visitar algun dels cellers del Penedès.

A la narració s’hi incorporaran els vins i els Clàssics Penedès propis de la DO Penedès i els paisatges, les maneres de fer i les varietats que els són pròpies. Els relats podran, si ho creuen adient, incorporar paraules segons el glossari del mon del vi, que s’adjunta en aquestes bases com annex.