AMBULÀNCIA SOLIDÀRIA

L’acció D’AMBULÀNCIA SOLIDARIA, és una activitat solidària per la recaptació de fons per l’adquisició d’una ambulància per donar a la comarca de l’Alt Penedès dels Serveis Preventius de Creu Roja.

L’activitat ha consistit en l’adquisició de 200 guardioles de llautó, que van ser pintades pels nens de Vilafranca i la Comarca. I desprès van ser distribuïdes pels establiments comercials que van voler adherir-se al projecte.

Es van organitzar un seguit de tallers de pintures en les diferents seus dels Castellers de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca, Jove Xiquets de Vilafranca i els Falcons. Els tallers consistien en pintar l’ambulància, les camises i les faixes amb els colors de les diferents Colles Castelleres de la VIla.

Es van signar convenis amb els Castellers de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca, Jove Xiquets de Vilafranca i els Falcons, els nens van utilitzar els espais d’aquestes entitats per pintar les ambulàncies-guardiola. Taller de pintura de l’Ambulància Solidària.

Van participar en els tallers de pintura el GEP (la parroquia

En el projecte guardioles de l’AMBULÀNCIA SOLIDARIA, van participar 100 establiments comercials.

La recaptació obtinguda per aquesta actuació de 688.29 euros anirà íntegrament a la Creu Roja.

Maig de 2019

Enllaços d’interès:

rtvvilafranca (diari multimèdia de l’Alt Pendès)