Reportatge de LA CÀPSULA DEL TEMPS

El projecte, anomenat La Càpsula del Temps, dirigit a la mainada s’ha organitzat en motiu de la Festa Majoren 2020. Les seves reflexions quedaran hermèticament segellades dins una càpsula durant vint anys, i el dia 1 de setembre de 2040 s’obrirà, amb la presència de tots els participants, per retrobar-se amb les sensacions viscudes vint anys enrere. La càpsula es pot visitar a les instal·lacions de la Feca.

Podeu veure el reportatge de la construcció i acte de tancament de la “Càpsula del temps”,on els nens de Vilafranca han elaborat uns dossiers on hi reflecteixen les sensacions envers la suspensió de la festa major d’enguany a causa de la pandèmia de la Covid 19. Aquest activitat ha estat organitzada per la fundació privada Futura Penedès amb la col·laboració dels Administradors de la FM 2020