Lliurament de premis 2022

7 d’octubre de 2022 a les Caves NAVERAN

C-15 (Vilafranca a Igualada Km 25.1, Sant Martí Sadevesa, Torrelavit

18’30h VISITA DEL CELLER

20’00h Lliurament de premis, Tast de gala i concert d’òpera amb els tres tenors

Preu: 40€

ingrés a ES31-2100-4597-93-0100044115 indicant nom i cognoms + Relats eròtics 2022

Confirmo la meva assistència:

    Nombre de participants

    Telèfon de contacte (obligatori)

    Població (obligatori)

    Sí accepto. Protecció de dades: Les dades que consten en aquest formulari s'incorporen a un fitxer que està subjecte al que estableix la LOPD (LO15/1999, de protecció de dades de caràcter personal). Aquestes dades s'utilitzaran en les comunicacions de la Fundació La Futura Penedès amb la persona interessada, qui podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer mitjançant sol·licitud presentada a fundacio@futurapenedes.org. A més, La Futura Penedès es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari, excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió pròpia del servei o quan la llei ho obligui.