– Lliurament de premis 2023

18’30h VISITA DEL CELLER

Confirmo la visita al celler:

  20’00h LLIURAMENT DE PREMIS, BUFET I CONCERT AMB VITALIIA MAKARENKO (Participant concurs La Voz)

  Confirmo la meva assistència:

  (indicant a la part de comentaris si teniu alguna intolerància alimentària)

   Nombre de participants

   Telèfon de contacte (obligatori)

   Població (obligatori)

   Sí accepto. Protecció de dades: Les dades que consten en aquest formulari s'incorporen a un fitxer que està subjecte al que estableix la LOPD (LO15/1999, de protecció de dades de caràcter personal). Aquestes dades s'utilitzaran en les comunicacions de la Fundació La Futura Penedès amb la persona interessada, qui podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer mitjançant sol·licitud presentada a fundacio@futurapenedes.org. A més, La Futura Penedès es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari, excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió pròpia del servei o quan la llei ho obligui.

   INSCRIPCIONS FINS EL 5 D’OCTUBRE DE 2023.

   PREU: 40,00€

   INGRÉS A ES31 2100 4597 9301 0004 4115 indicant nom i cognoms + Relats Eròtics 2023