Musicoteràpia a les Residències

La Fundació Futura Penedès finalitza avui un nou projecte dins del cicle de Sons Penedès oferint a 4 residències de Vilafranca del Penedès, uns concerts d’òpera, cançons populars i sarsueles, amb la soprano russa Vitalia Makarenko, per estimular la memòria de la gent gran, oferir-lis una estona agradable i diferent en el seu dia a dia, i recordar una època bonica de la seva vida.

Avui, 25 d’octubre de 2023, ha estat el darrer dels 4 concerts que s’ha celebrat a la Llar Inglada Via.

Els altres concerts es van fer a tres centres més: Residència d’avis “Llar Vilafranca”, el dia 4 d’octubre; Residència Mare Ràfols, el dia 11 d’octubre; i el Centre Ricard Fortuny el dia 18 d’octubre.

Un projecte finançat per l’obra social de Caixabank i que ha tingut una gran acceptació, tant per part dels responsables de les residències, com per la gent gran que hi ha assistit.

Per a nosaltres ha estat una experiència molt dolça i emotiva el poder compartir amb tots ells una estona tant agradable.