Presentació VII llibre Relats Eròtics amb D.O.

divendres, 26 de juliol de 2024, a les 8 de la tarda, al Celler de l’Avi Recasens, Plaça de l’Oli , Vilafranca del Penedès

(entrada pel carreró de l’Oli)

PROGRAMA:

19h Acreditacions i entrada

20h Benvinguda i presentació de l’acte

Lectura de fragments d’alguns relats finalistes, a càrrec de Carme Barba, 3er premi de la 1a edició del llibre de Relats Eròtics amb D.O. de l’any 2017 i mestre de cerimònia de la 2a edició de l’any 2018.

20’30h TAST de «LA SENSUALITAT EN EL VI»: maridatge de 3 vins i 1 clàssic Penedès i 4 degustacions gastronòmiques.

Durant el TAST us proposarem el joc de “La roda del vi” amb premi per a la taula guanyadora.

22h Concert variat a càrrec de la solista Anna Puig de la Camerata Penedès.

durant el concert Pintura espontània i voluntària dels participants: «La Vinya i l’erotisme», amb col·laboració dels artistes penedesencs Sra. Eugènia Ferré Picas i Sr. Fèlix Juvé Recasens.

Preu: 20€ 

Cal confirmar assistència i fer ingrés abans del dia 24 de juliol, referència “Relats eròtics 2023”

    Nombre de participants

    Telèfon de contacte (obligatori)

    Població (obligatori)

    Sí accepto. Protecció de dades: Les dades que consten en aquest formulari s'incorporen a un fitxer que està subjecte al que estableix la LOPD (LO15/1999, de protecció de dades de caràcter personal). Aquestes dades s'utilitzaran en les comunicacions de la Fundació La Futura Penedès amb la persona interessada, qui podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer mitjançant sol·licitud presentada a fundacio@futurapenedes.org. A més, La Futura Penedès es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari, excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió pròpia del servei o quan la llei ho obligui.