V CONCURS 2021

Comença la cinquena edició del concurs de relats eròtics amb D.O. Penedès.

Literatura, erotisme, gastronomia i viticultura es fusionen de nou al Penedès.

La iniciativa s’articula en tres eixos principals:

Com a l’any anterior, la iniciativa s’articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d’escriptors novells i l’impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea continua sent la de sumar sinergies per apropar escriptors d’arreu del territori interessats en el vi i la gastronomia.

A la narració s’hi incorporaran els vins i els Clàssics Penedès propis de la DO Penedès i els paisatges, les maneres de fer i les varietats que els són pròpies. Els relats incorporaran paraules segons el glossari del mon del vi, que s’adjunta en aquestes bases com annex.

S’estableixen els següents premis per les tres obres guanyadores.

1r premi: 500 euros (impostos inclosos), atorgat per la DO PENEDÈS; més una dotzena de copes Ridel, per Euroselecció; i un lot de 12 vins Penedès

2n Premi: Dos àpats per a dues persones al Restaurant Pere del Maset, més una dotzena de copes Ridel, atorgat per Euroselecció i un lot de 6 vins Penedès.

3er Premi: Tast o maridatge dirigit, a Sala Espai Penedès de l’Acadèmia de Tastavins, més una dotzena de copes Ridel atorgat per Euroselecció i un lot de 3 vins Penedès.

Veure les bases del concurs de relats edició 2021: